Delen doe je zo!

Schermafbeelding 2016-02-09 om 14.24.40In Delen doe je zo lees je hoe je optimaal gebruik kan maken van alle deelmogelijkheden die nu al bestaan in Nederland. Auteurs Robert Visscher en Martine Zeijlstra dompelden zich anderhalf jaar lang onder in de opkomende deeleconomie. Ze aten maaltijden van buurtgenoten via Thuisafgehaald, reden tijdelijk in een Porsche via samenrijden.nl, leenden tuingereedschap via Peerby, begonnen een tuin met buurtgenoten en sliepen in vreemde bedden via AirBnB en andere deelinitiatieven. Daarmee bespaarden ze veel geld en maakten ze hun leven groener, socialer en veel spannender.
In dit boek delen ze hun ervaringen en geven ze veel praktische tips maar ook achtergrondinformatie over de rol van delen in onze samenleving.

IMG-20160322-WA0002

Robert Visscher en Martine Zeijlstra zijn freelance journalisten. Robert publiceert onder meer in dagblad Trouw, Kennislink en Kijk, Martine in Trouw, nrc.next en verschillende universiteitsbladen. Sinds de lente-editie 2013 verzorgen zij een rubriek over deelinitiatieven ‘Zo doe je dat’ in het tijdschrift Genoeg.

Het boek is nu te koop in de boekhandel en natuurlijk ook online hier (gebruik actiecode LENTE en betaal geen verzendkosten) en hier.